woensdag 10 april 2013

Een nieuw blog

Het lijkt alsof mijn oude blog niet meer werkt. Ik zie opeens allerlei vreemde toepassingen en kan het niet herstellen.
Het is lastig lezen, dus vandaar dat ik nu een nieuwe poging ga doen. Hoe ik e.e.a. kan opmaken, moet ik dan nog maar eens later uit gaan zoeken.

Sinds mijn vorige bericht is er veel gebeurd. Te veel om hier allemaal op te noemen. Daarom beperk ik me tot enkele hoofdlijnen, want wie zit er te wachten op nieuws van mij?
Ik wacht vol spanning tot het verschijnen van mijn boek. Ja, ja het ligt op dit moment bij een uitgever en het staat er aan te komen.
Er is echter nog wel wat geduld nodig voor het op de markt is, maar ik werd al gevraagd voor een radio-interview! Heb ik maar even voorbij laten gaan.
Het leek er op dat alles net op tijd de deur uit was, want onlangs werd ik eerst geopereerd aan mijn oog en kortgeleden werd ik getroffen door een hoornvliesbeschadiging. Aangezien nu ook mijn goede oog was aangetast, was er van lezen en schrijven geen sprake meer. Gelukkig is het zich aan het herstellen en kan ik beperkt weer achter de PC zitten. Wat is een mens kwetsbaar en afhankelijk wanneer het zicht het laat afweten.
Ik heb intense bewondering gekregen voor blinden en slechtzienden.

We hebben net Pasen gevoerd en de 4 kleinkinderen kwamen ons in Breda verrassen met een brunch. Het werd een gezellige boel met elkaar!


Afgelopen week ben ik meegeweest met mijn schoondochter Annita om een bruidsjurk uit te zoeken. Ze is geweldig geslaagd en ik zou hier een foto kunnen plaatsen, maar dat doe ik natuurlijk niet. Wat ik wel kan doen is het unieke huwelijksaanzoek laten zien, dat onze oudste zoon op oudjaarsavond deed. De trouwerij zal op 18 augustus plaats vinden.


Nou voordat ik het blog ga afsluiten, nog even een paar plaatjes van kaarten die ik nog steeds maak. Ik ben inmiddels de 650 gepasseerd, maar de meesten daarvan zijn verstuurd of verkocht.
Goed, dat was het voor nu. Een begin is wederom gemaakt. Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten