donderdag 12 september 2013

Mike & Anita trouwen!

Eindelijk was dan de dag aangebroken dat Mike & Anita gingen trouwen!
Ze hadden er voor gekozen om dit in de buitenlucht te doen, dus tot het laatste moment bleef het spannend of het weer zou meewerken.
's Avonds voor het trouwen togen we met elkaar naar de tuin van Bej Beertje, om zo'n 200 ballonnen op te blazen, tenten als overkapping op te zetten en alles mooi te versieren. Zo zouden de 100 witte stoelen de volgende dag een prachtig versierde overkapping hebben. En prachtig was het!

Wat ook prachtig was, was het weer. Ze hadden het niet beter kunnen treffen. (de dag erna heeft het van 's morgens vroeg tot 's avondslaat geplenst!).
Mike en Ruben, die bruidsjonkertje was en er echt prachtig uitzag, net als Ome Mike trouwens, haalden bruid en de 2 bruidsmeisjes Jaimy en Danisha op in een mooie BMW. De glinsterende oogjes van Ruben spraken boekdelen!
En wat zagen die 3 dames er prachtig uit! Ik moet zeggen vier dames, want ook Danique was prachtig aangekleed.

Met luid getoeter gingen we in optocht naar Laar, alwaar de officiƫle plechtigheid zou plaatsvinden. Heel Leuken zou het weten dat Mike & Anita die dag zouden gaan trouwen.
De prachtig versierde tuin bij Bej Beertje was er helemaal klaar voor.

Het werd een ontroerend en vreugdevol gebeuren, waarbij de bruid door haar vader werd weggegeven en ook oma Schreuders die zo naar deze dag uitgekeken had, maar het helaas niet meer kon meemaken, genoemd werd.
Uiteraard stalen de bruidskinderen de show en Danique en Jaimy mochten zelfs hun HAND-tekening plaatsen op een speciale kinderakte. Hun papa en mama waren immers getrouwd en zij waren er getuigen van! Daarom kregen zij een prachtige ketting van Mike & Anita.
Na de eerste felicitaties in ontvangst te hebben genomen, mocht de familie zich op de bruidstaart storten die overigens heerlijk was. 's Avonds vond het feest plaats, vooraf gegaan door een buffet. Velen deelden in de feestvreugde!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten